Asistența pentru Windows 7 a ajuns la sfârșit!

După 10 ani, suportul pentru Windows 7 se încheie pe 14 ianuarie 2020. Știm că schimbarea poate fi dificilă, așa că suntem aici pentru a vă ajuta cu recomandări despre ce să faceți în continuare și pentru a răspunde la întrebări despre sfârșitul asistenței.

Asistența pentru Windows 7 a ajuns la sfârșit!
Ce înseamnă sfârșitul standului?
Când Windows 7 ajunge la sfârșitul suportului pe 14 ianuarie 2020, computerul dvs. va funcționa în continuare, dar Microsoft nu va mai oferi următoarele:
  1. Suport tehnic pentru orice problema
  2. Actualizări software
  3. Actualizări sau remedieri de securitate
 
Deși puteți continua să utilizați computerul care rulează Windows 7 fără actualizări de software și de securitate, acesta va prezenta un risc mai mare pentru viruși și programe malware. În viitor, cel mai bun mod de a rămâne în siguranță este pe Windows 10. Și cel mai bun mod de a experimenta Windows 10 este pe un computer nou. Deși este posibil să instalați Windows 10 pe vechiul dispozitiv, nu este recomandat.

Ce pot face pentru a mă pregăti?

De la realizarea de copii de rezervă a fișierelor până la găsirea unui computer care se potrivește nevoilor dvs., avem instrumentele care vă ajută să faceți tranziția mai ușoară.

1. Faceți copii de rezervă ale fișierelor și fotografiilor (Salvați fișierele și fotografiile personale pe OneDrive sau pe un hard disk extern. Urmați acest link pentru a afla toate modalitățile diferite de a vă muta fișierele.)
2. Consultați cele mai recente PC-uri (nu numai că sunt moderne PC-uri rapide (mulțumită unităților SSD) și durabile cu baterii cu durată mai lungă de viață, prețul mediu pentru un PC grozav este considerabil mai mic decât era acum 5-10 ani.
3. Obțineți sfaturi despre Windows 10 (credem că vă veți simți bine la acasă pe un PC nou cu Windows 10, dar dacă aveți întrebări sau doriți să aflați mai multe, avem multe sfaturi și tutoriale disponibile.)

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow