Cum să atragi mai mulți vizitatori pe site-ul tău!

Afla cum să atragi mai mulți vizitatori pe site-ul tău usor, rapid, sigur, si cat mai mult!

Cum să atragi mai mulți vizitatori pe site-ul tău!

Aceasta este o chestiune de interes major pentru orice antreprenor

Mai jos va oferim 5 recomandari testate de noi pentru a creste numarul de vizite pe site si pentru a genera clienti.

  1. Creați valoros și scurt  continut – continutul de pe site-ul tau trebuie sa fie de asa fel incat vizitatorii sa-l doreasca sa il citeasca si sa il recomande in continuare, pentru asta vei avea nevoie de un blog pe site-ul tau, informatii zilnice in domeniu si creativitate pentru a realiza articole scurte pe subiecte interesante care sa stimuleze accesul.
  2. Pune link-uri în și către conturile de social media  - consultați paginile de social media ale afacerii sau postați articole pe social media cu un link către site, acesta este un lucru pe care Google îl consideră dacă faceți SEO pentru site-ul dvs.
  3. Creați și publicați tutoriale sau clipuri video pe site - folosește această metodă gratuită pentru a atrage noi vizitatori pe site, folosește canalul Youtube și realizează videoclipuri scurte și interesante despre diversele servicii/produse pe care le vinzi.
  4. Introduceți link-ul site-ului în semnătura e-mailurilor pe care le trimiteți - și veți mai primi câteva vizite reale pe site-ul dvs.
  5. Organizați des promoții și campanii de reduceri - găsiți perioadele potrivite și scoateți produse sau servicii cu prețuri reduse, promovați-le pe rețelele de socializare.

Aceste 5 recomandări pot fi puse cu ușurință în practică de echipa ta de marketing sau de o companie specializată. Dar nu uitați de partea cea mai importantă: NU UTILIZAȚI TOATE INSTRUMENTELE ÎN ACELAȘI TIMP - va fi foarte dificil să monitorizați și să cuantificați ceea ce funcționează cel mai bine și în ce merită să investiți.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow