Cum să devii popular pe Youtube cu boți

Cum sa devii popular pe Youtube folosindu-te de boti, pe gratis! Afla acum cum iti poti baga vizionari la videoclip, aprecieri, comentarii, distribuiri si mai multe!

Cum să devii popular pe Youtube cu boți

Mai jos va las cateva siteuri si aplicatii unde puteti face schimb cu altii utilizatori de urmariri, aprecieri si multe altele. Tot ce va trebuie este un cont fals cu poza de profil pusa si 5 videoclipuri postate pe cont (asta ca sa nu va blocheze youtube, si sa va puna sa va verificati contul de fiecare data).

https://www.subpals.com/ro/members-area (creeaza un cont cu numele tau real de youtube, mai exact numele de utilizator si o parola falsa, nu ceea reala)

https://www.ytpals.com/login/ (creeaza un cont cu numele tau real de youtube, mai exact numele de utilizator si o parola falsa, nu ceea reala)

https://www.ytmonster.net/ (creeaza un cont cu numele tau real de youtube, mai exact numele de utilizator si o parola falsa, nu ceea reala)

https://www.sonuker.com/ (creeaza un cont cu numele tau real de youtube, mai exact numele de utilizator si o parola falsa, nu ceea reala)

https://somiibo.com/platforms/youtube-bot/ (creeaza un cont cu numele tau real de youtube, mai exact numele de utilizator si o parola falsa, nu ceea reala)

https://www.subscribers.video/ (creeaza un cont cu numele tau real de youtube, mai exact numele de utilizator si o parola falsa, nu ceea reala)

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow