Cum să returnezi dislike-urile pe youtube?

Antipatiile YouTube au avantajele lor. Acestea ajută utilizatorii să evalueze calitatea videoclipurilor înainte de a le viziona. Am dat peste partea mea echitabilă de videoclipuri inutile în timp ce încercam să depanez laptopurile și/sau telefoanele.

Cum să returnezi dislike-urile pe youtube?

Antipatiile YouTube au avantajele lor. Acestea ajută utilizatorii să evalueze calitatea videoclipurilor înainte de a le viziona. Am dat peste partea mea echitabilă de videoclipuri inutile în timp ce încercam să depanez laptopurile și/sau telefoanele. În cele din urmă, am învățat să mă bazez pe raportul dintre like-to-dislike pentru a-mi oferi o descriere exactă a utilității conținutului. Din păcate, acest lucru nu este discutat acum cu noua interfață de utilizare pentru „nu-mi place” de pe YouTube.

Din fericire, există o modalitate de a vă restaura antipatiile printr-o extensie Google Chrome. Iată cum să o faci:

1. Navigați la Magazinul web Chrome și introduceți „Return YouTube Dislike” sau accesati acest link.

2. Asigurați-vă că faceți clic pe extensia Chrome cu pictograma deget mare roșu.

3. Faceți clic pe  „Adăugați la Chrome”. 

4. Va apărea o fereastră pop-up care vă avertizează că această extensie poate citi și modifica datele de pe YouTube. Faceți clic pe „Adăugați extensie”.  

5. Pentru a face extensia Chrome vizibilă, faceți clic pe pictograma puzzle urmată de indicatorul de lângă  „Return YouTube Dislike”.

6. Deschide YouTube într-o filă nouă, lansează un videoclip și voilà, ne-ai plăcut! Cu multa placere.

Puteți oricând să vă remediați antipatiile YouTube cu mantia de invizibilitate ștergând extensia Chrome. Puteți face acest lucru făcând clic pe pictograma cu trei puncte, selectând Mai multe instrumente și făcând clic pe Extensii. Ștergeți aplicația făcând clic pe „Eliminați”. 

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow