DMCA

Înainte de a trimite:

 • Este posibil să vă solicităm verificarea faptului că sunteți deținătorul corect al copiei conținutului pe care doriți să îl eliminați.
 • Nu ne interesează dacă fișierul este găzduit pe un hoster terță parte, de exemplu Mega.nz, Mediafire, Disk.Yandex, nu noi le gazduim!
 • Afirmația trebuie să fie scrisă în limba română și să fie înțeleasă și politicoasă.
 • Reclamația trebuie trimisă dintr-un e-mail al companiei, revendicările de la servicii de e-mail gratuite precum Gmail, Yahoo, Hotmail vor fi respinse.
 • Furnizați suficiente informații de contact cu o adresă de e-mail validă.

Fișierele afișate aici nu sunt găzduite sau transmise de acest server. Proprietarul acestui site, Tesloianu.Ro nu poate fi făcut responsabil pentru ceea ce postează utilizatorii săi. Legăturile și conținutul sunt indexate de pe alte site-uri de pe net. Nu puteți folosi acest site pentru a distribui sau descărca orice material atunci când nu aveți drepturile legale pentru a face acest lucru. Dacă aveți îndoieli cu privire la legalitatea conținutului sau aveți alte suspiciuni, nu ezitați să ne contactați la Tesloianu.Ro sau să folosiți butonul „Contact”. 

Dacă materialul dumneavoastră protejat de drepturi de autor a fost postat pe Tesloianu.Ro sau dacă link-uri către materialul dumneavoastră protejat prin drepturi de autor sunt returnate prin motorul nostru de căutare și doriți ca acest material să fie eliminat, trebuie să furnizați o comunicare scrisă care să detalieze informațiile enumerate.

Următoarele elemente trebuie incluse în reclamația dvs. de încălcare a drepturilor de autor:

 1. Furnizați dovezi ale persoanei autorizate să acționeze în numele proprietarului unui drept exclusiv despre care se presupune că a fost încălcat.
 2. Furnizați suficiente informații de contact pentru a vă putea contacta. De asemenea, trebuie să includeți o adresă de e-mail validă.
 3. Trebuie să identificați suficient de detaliat lucrarea protejată prin drepturi de autor despre care se pretinde că a fost încălcată și să includeți cel puțin un termen de căutare sub care materialul apare în rezultatele căutării Tesloianu.Ro.
 4. O declarație conform căreia partea reclamantă crede cu bună-credință că utilizarea materialului în modul reclamat nu este autorizată de proprietarul drepturilor de autor, de agentul acestuia sau de lege.
 5. O declarație conform căreia informațiile din notificare sunt exacte și, sub sancțiunea de sperjur, că partea reclamantă este autorizată să acționeze în numele proprietarului unui drept exclusiv despre care se presupune că a fost încălcat.
 6. Trebuie să fie semnat de persoana autorizată pentru a acționa în numele proprietarului unui drept exclusiv despre care se presupune că este încălcat.

Trimiteți notificarea de încălcare prin intermediul paginii noastre de contact

Vă rugăm să acordați 1-3 zile lucrătoare pentru un răspuns prin e-mail. Rețineți că trimiterea prin e-mail a plângerii dvs. către alte părți, cum ar fi Furnizorul nostru de servicii de internet, nu va accelera solicitarea dvs. și poate duce la un răspuns întârziat din cauza nedepusei corecte a plângerii.

Acest site folosește cookie-uri. Continuând să navigați pe site sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Aflați mai multe aici

Tesloianu.Ro | We make difference!