Facebook, dispus să vă plătească regal pentru Reels: cum vrea să „facă” TikTok

TikTok a reușit să detroneze Facebook, la momentul apariției sale, utilizatorii mai tineri (dar și pe cei mai puțin tineri) migrând pe rețeaua de socializare chineză, în ritm galopant. Într-un impas major, compania lui Mark Zuckerberg s-a trezit în poziția de reorganizare, încercând să găsească noi

Facebook, dispus să vă plătească regal pentru Reels: cum vrea să „facă” TikTok

TikTok a reușit să detroneze Facebook, la momentul apariției sale, utilizatorii mai tineri (dar și pe cei mai puțin tineri) migrând pe rețeaua de socializare chineză, în ritm galopant.

Într-un impas major, compania lui Mark Zuckerberg s-a trezit în poziția de reorganizare, încercând să găsească noi modalități de a-și aduce utilizatorii înapoi. Amuzant este că în loc să găsească modalități originale de a face acest lucru, Meta „reinventează roata” în încercarea de a se poziționa, încă o dată, pe o poziție de lider.

După ce a introdus Reels, care în cele din urmă este doar o copie a postărilor pe care le poți face pe TikTok, Facebook a anunțat că te va plăti „gras” pentru asta. Concret, conform unor estimări, poți primi chiar și 4.000 de dolari pe lună dacă dovediști că ești un influencer obișnuit în Reels.

Din nou, este important de știut că până și metoda de plată a influențelor pare, într-o oarecare măsură,  „împrumutată” de la TikTok  .

Câți bani poți obține de la Facebook, pe videoclipurile tale Reels

Challenges face parte din funcția de bonus Facebook prin care poți primi chiar și 4.000 de dolari după ce ai fost publicat de Reels.

Desigur, nu vă imaginați că simpla publicare a videoclipurilor vă va aduce cu siguranță venituri.

Mai exact,  videoclipurile tale  trebuie să aibă un anumit număr de vizionări, calculat în secunde de vizionare.

De exemplu, dacă cinci dintre videoclipurile tale ajung la 100 de secunde de vizionare, portofelul tău este îmbogățit cu 20 USD. Acest exemplu va lua forma unei provocări. Acestea vor fi structurate pe nivele, astfel încât suma să poată crește după ce vei parcurge fiecare. Totul până când poți ajunge la frumoasa sumă de 4.000 de dolari.

De menționat că ceea ce vei publica va trebui să fie conținut original, Facebook având obiceiul să te taxeze dacă încalci legea dreptului de autor.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow