image

Reguli generale pe acest site

Reguli generale pe site:

Pentru început, sute de oameni de diferite religii și credințe comunică pe site-ul web și toți aceștia sunt vizitatori deplini ai site-ului nostru web, așa că, dacă dorim ca o comunitate de oameni să funcționeze, atunci avem nevoie de reguli. Vă recomandăm cu tărie să citiți aceste reguli. Va dura doar cinci minute, dar vă va salva timpul și timpul nostru și vă va ajuta să faceți site-ul web mai interesant și organizat.

În primul rând, ar trebui să vă comportați cu respect față de toți vizitatorii de pe site-ul nostru. Nu insultați participanții, este întotdeauna nedorit. Dacă aveți o reclamație - contactați administratorii sau moderatorii (utilizați mesaje personale). Am considerat că insultarea altor vizitatori este una dintre cele mai grave încălcări și este aspru pedepsită de administrație. Rasismul, discursul religios și politic sunt strict interzise. Vă mulțumim pentru înțelegere și dorință de a face site-ul nostru mai politicos și mai prietenos.


Următoarele sunt strict interzise:

mesaje care nu au legătură cu conținutul articolului sau cu contextul discuției
- insulte și amenințări la adresa altor vizitatori
- expresiile care conțin limbă de vorbă, degradante, care incită la conflicte etnice sunt interzise în comentarii
- spam și publicitate pentru orice bunuri și servicii, alte resurse, suporturi media sau evenimente care nu au legătură cu contextul discuției articolului

Să ne respectăm reciproc și site-ul în care dvs. și ceilalți cititori veniți să vorbim și să ne exprimăm gândurile. Administrația își rezervă dreptul de a elimina comentariile sau părțile de comentarii, dacă acestea nu îndeplinesc aceste cerințe.


Dacă încălcați regulile, vi se poate da un avertisment. În unele cazuri, este posibil să fiți interzis fără avertisment. Contactați administratorul cu privire la eliminarea interdicției.

Insultarea administratorilor și moderatorilor este, de asemenea, pedepsită printr-o interdicție permanentă - Respectați munca altor persoane!