Rockstar a confirmat oficial că lucrează la GTA VI

În plus, vom auzi despre GTA V de nouă generație pentru Playstation 5 și Xbox Series S | X. Succesul de care Grand Theft Auto V s-a bucurat de-a lungul anilor a pus Rockstar într-o poziție foarte confortabilă.

Rockstar a confirmat oficial că lucrează la GTA VI

Lansat inițial pentru PS3 și Xbox 360 în 2013, a primit versiuni de nouă generație în 2014 pentru PS4, Xbox One S | X și PC (2015), iar acum Rockstar a confirmat că versiunile de nouă generație pentru PS5 și Xbox Series S | X va fi lansat pe 15 martie.

GTA V (Definitive Edition?) Va rula la rezoluție 4K și 60fps pe cele mai recente console, va include ray-tracing, distanță de desenare îmbunătățită și texturi mai detaliate. Nu avem niciun videoclip demonstrativ în acest moment și sperăm că istoria Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition nu se va repeta.

Rămâne de văzut dacă noile versiuni de GTA V vor fi apreciate sau nu, un lucru este clar - GTA V este unul dintre cele mai profitabile jocuri create vreodată.

Vestea cu adevărat bună este că Rockstar a declarat în sfârșit că lucrează la următorul titlu din serie și va oferi mai multe detalii când vor fi gata.

 

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow