Se pare că tatăl lui Elon Musk a avut un copil cu fiica sa vitregă – care este cu 42 de ani mai tânără decât el

Daily Mail a dezvăluit motivul rupturii acerbe dintre miliardarul Elon Musk și tatăl său în vârstă de 72 de ani, Errol Musk, care locuiește în Langebaan din Western Cape. Potrivit unui raport, Errol este tatăl unui băiețel de 10 luni al fiicei sale vitrege de 30 de ani. El a declarat pentru Sunday

Se pare că tatăl lui Elon Musk a avut un copil cu fiica sa vitregă – care este cu 42 de ani mai tânără decât el

Daily Mail a dezvăluit motivul rupturii acerbe dintre miliardarul Elon Musk și tatăl său în vârstă de 72 de ani, Errol Musk, care locuiește în Langebaan din Western Cape.
Potrivit unui raport, Errol este tatăl unui băiețel de 10 luni al fiicei sale vitrege de 30 de ani. El a declarat pentru Sunday Times că „copilul rafinat” face parte din „planul lui Dumnezeu”.
Jana Bezuidenhout este fiica fostei soții a lui Errol, Heide. Au fost căsătoriți de 18 ani și au împreună două fete. Bezuidenhout avea patru ani când s-au căsătorit.
Potrivit profilului de Facebook al lui Bezuidenhout, ea a lucrat la un azil de bătrâni din Malmesbury și a urmat cursurile Noupoort Christian Education College, un centru infam de reabilitare a drogurilor din Karoo.
Bezuidenhout pozează cu fiul ei, Elliot Rush Musk, în diferite fotografii.
Errol a confirmat pentru Daily Mail că Bezuidenhout este iubita lui și că copilul este al lui. Potrivit raportului, el a spus că familia sa a devenit „înnebunită” când au aflat.
Rudele au spus tabloidul britanic că Errol a fost singurul tată pe care Bezuidenhout l-a cunoscut vreodată. Tatăl ei biologic a murit când ea era mică.

Errol și Elon sunt înstrăinați de ceva timp, CEO-ul Tesla numindu-și tatăl „rău” și „o ființă umană teribilă”. Errol, la rândul său, a spus că Elon „se poartă ca un copil răsfățat”.
Errol a vorbit recent cu Business Insider Africa de Sud despre educația fiului său și a recunoscut că a făcut greșeli ca tată și soț.
„Am fost cu adevărat groaznic”, a spus el despre căsătoria sa cu Maye Musk, un model și dietetician canadian-sud-african. "Am avut (...) câteva amante pe lângă; nu prea am văzut problema. Părea a fi destul de rezonabil. Privind în urmă, a fost o prostie."
El a spus că crede că este normal să aibă aventuri la acea vreme, „cum o fac italienii și francezii”.
"Am stricat casnicia; am fost total responsabil. Nu a iesit prea bine pana la urma. (fosta) mea sotie nu vorbeste cu mine. Chiar si cand suntem impreuna, nu va vorbi cu mine, așa că nu ne-am vorbit unul cu celălalt de 37 de ani. Ea nu va vorbi cu mine sau nu mă va implica dacă suntem în aceeași cameră - ceea ce am fost des."


Errol a spus pentru Business Insider SA că a avea o relație romantică este extrem de importantă pentru fiul său. Elon Musk a divorțat de două ori și s-a despărțit recent de iubita sa de multă vreme, actrița americană Amber Heard.
„Ceea ce îl motivează pe Elon este să încerce să găsească fata potrivită, iar asta este foarte greu, probabil cel mai greu lucru de pe pământ, pentru tine sau pentru mine, pentru oricine”, a spus Errol.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow