image
De ce CS 1.6 nu dă semne de scădere în jucători?

De ce CS 1.6 nu dă semne de scădere în jucători?

FilipGFX date_range30.08.2021, 14:13 chat_bubble_outline0 remove_red_eye28
CS 1.6 a fost printre cele mai prestigioase titluri FPS în care comunitatea a prețuit cele mai bune zile din viața lor. La lansarea lui Counter-Strike: Global Offensive a lui Valve, jucătorii nu păreau să se fi bucurat prea mult de fostul titlu, așa cum se obișnuia în CS 1.6.
 
Deși CS:GO a depășit graficul numărului de jucători Steam, o parte a bazei de jucători încă tânjește pentru momentele lungi și pierdute de aur de la 1,6 zile în care lucrurile erau diferite de acum, pe care ajungem să le experimentăm în CS: GO și nu au a făcut un pas înapoi față de versiunea clasică a aceluiași. Meciurile de clan, fiind un lucru legitim în care jucătorii obișnuiau să arate cât de buni erau toți datorită meciurilor PUB în care jucam pe servere cu 16 jucători de fiecare parte.
40% de pe suprafara în Counter Strike 1.6 Jucători activi în mijlocul blocării COVID-19
Cu Warzone (versiunea non-Steam), culminând cu dominația sa în scena în care i-am văzut promovându-și serverele comunitare, având o mulțime de moduri suplimentare și servere stabile, împreună cu cel mai profitabil fapt că nu a necesitat abur pentru a rula, spre deosebire de Global Ofensator. Plugin-urile suplimentare de pe serverele PUB care sunt alimentate de amxmodx dau naștere unei experiențe inferioare jucătorilor în timp ce ajung să asiste la unele hărți incitante care sunt inculcate cu multimoduri și într-o încercare de a oferi serverelor o stabilitate adecvată.

 
Aspecte cum ar fi modificarea serverelor cu unele lucruri extravagante este ceva ce serverelor CS: GO le lipsește, indiferent de faptul că majoritatea bazei de jucători s-au tranziționat în titlul FPS dominant al lui Valve. Fiind o mai bună orientare către abilități, în care comunicarea dintre jucători a fost un lucru spre deosebire de astăzi, unde se poate recurge la obținerea informațiilor despre radar despre inamici, CS 1.6 și-a bântuit jucătorii, unde păstrarea urmelor inamicilor tăi era un coșmar, dar atât de interesant și de provocator, ceva ce toată lumea a iubit la asta.
 
Dacă vorbiți despre registrele de împușcare, s-ar putea să nu judecați același lucru pentru a fi mai precis decât acum în cazul în care obținerea unei ucideri dintr-o singură atingere ne-ar putea costa niște sesiuni de antrenament suprarealiste. Spamarea pereților sau a oricăror suprafețe penetrabile folosite cu adevărat pentru a pune echipa pe scaunul șoferului, pe care abia o sesizăm în această scenă actuală.

 
Modding a fost cu siguranță un lucru și majoritatea dintre ei erau disponibili gratuit, dar cine știa ce viitor va avea pentru Counter-Strike Scene în magazinul care ne-a făcut să fim martori Skins, agenții au venit în piesă. Dintr-un grup de 10 jucători, 5 dintre ei ar merge absolut pentru acești pixeli, ajungând astfel să cheltuiască o mulțime de bani pe piața steam și acest lucru a fost urmat în cele din urmă de sistemul de clasare în care majoritatea jucătorilor obișnuiau să joace într-o ofertă de a fi în partea de sus a clasamentelor. Acest lucru i-a făcut în cele din urmă să neglijeze distracția care poate fi stoarsă de la jocurile de clan / PUB. Spamarea pereților sau a oricăror suprafețe penetrabile folosite cu adevărat pentru a pune echipa pe scaunul șoferului, pe care abia o sesizăm în această scenă actuală.
 

 
Privind în scenariul hardware, în acele zile de început, chiar și un desktop normal cu o configurație mediocră achiziționată inițial pentru munca de birou ne-ar permite să obținem aproximativ 100 FPS la cea mai mare rezoluție în comparație cu succesorul său, care abia ne-ar acorda cu 50-60 FPS. Concluzie: tocmai ați salvat o grămadă de bancnote în dolari.
 
Pe 14 iulie 2017, ESEA a lansat o declarație în care au declarat despre acțiunile lor de a închide complet serverele 1.6.
folder_openCuvinte cheie

Similare

Similare

Comentarii (0)

comment Niciun comentariu încă

Puteți fi primul care scrie un comentariu la postare!Adaugă un comentariu