image
Data lansării Windows 11 pare că va fi mai repede decât am crezut pentru prima dată

Data lansării Windows 11 pare că va fi mai repede decât am crezut pentru prima dată

FilipGFX date_range30.08.2021, 23:06 chat_bubble_outline0 remove_red_eye45

La aproape șase ani de la lansarea Windows 10, Microsoft a dezvăluit în cele din urmă sistemul de operare Windows 11, cu un design mai curat, mai asemănător cu cel al unui Mac și o grămadă de funcții noi. Windows 11 va fi disponibil ca descărcare gratuită pentru utilizatorii Windows existenți în timpul sezonului de sărbători 2021, potrivit unei postări pe blogul Microsoft publicată după evenimentul de anunț virtual. Cu toate acestea, noi indicii sugerează că actualizarea ar putea ajunge mai devreme. (Iată cum să descărcați Windows 11 după ce este disponibil și tot ce trebuie să știți despre Windows 11.)

Actualizarea gratuită va începe să fie lansată pe computerele Windows 10 eligibile în perioada sărbătorilor (ceea ce ar sugera noiembrie sau decembrie) și va continua până în 2022, se spune în post. Nu a fost anunțată nicio dată specifică. Dar se pare că Microsoft și comercianții cu amănuntul de laptopuri ar putea sugera o lansare anterioară: octombrie.

 

În timpul evenimentului de dezvăluire Windows 11, pe ecranul demonstrativ a apărut un mesaj Microsoft Teams care spunea „încântat să-l transform la 11 ... abia aștept octombrie!” Și multe imagini de presă pentru Windows 11 includ o dată de 20 octombrie în bara de activități, a notat The Verge. În plus, site-ul Walmart listează un „upgrade gratuit la Windows octombrie 2021 când este disponibil” pe anumite laptopuri.

Când a fost întrebat despre indicii din octombrie, Microsoft a spus că nu are nimic de împărtășit.

Pentru a afla dacă computerul dvs. va fi compatibil cu Windows 11, consultați ghidul nostru aici. Și dacă abia așteptați versiunea finală, puteți descărca acum versiunea Windows 11 Insider Preview.

Dacă nu v-ați actualizat încă la Windows 10, puteți profita în continuare de un truc pentru descărcarea Windows 10 gratuit care funcționează în continuare. Acum ar fi un moment bun să faceți schimbarea pentru a vă pregăti mașina pentru actualizarea Windows 11.

Pentru mai multe informații, consultați cele mai bune noi caracteristici Windows 11 și cum să le utilizați, precum și fiecare diferență mare între Windows 10 și Windows 11.

folder_openCuvinte cheie

Similare

Similare

Comentarii (0)

comment Niciun comentariu încă

Puteți fi primul care scrie un comentariu la postare!Adaugă un comentariu