image
Suportul pentru Windows 7 a ajuns la final !

Suportul pentru Windows 7 a ajuns la final !

FilipGFX date_range02.09.2021, 11:18 chat_bubble_outline0 remove_red_eye43
Ce înseamnă sfârșitul suportului?
Când Windows 7 atinge sfârșitul anului de support pe 14 ianuarie 2020, calculatorul dvs. va funcționa în continuare, dar Microsoft nu va mai oferi următoarele:
 
  1. Suport tehnic pentru orice problemă
  2. Actualizări software
  3. Actualizări sau remedii de securitate
 
În timp ce puteți continua să utilizați computerul care rulează Windows 7, fără actualizări software și de securitate, acesta va prezenta un risc mai mare pentru viruși și programe malware. Mergând mai departe, cea mai bună modalitate de a rămâne sigură este pe Windows 10. Și cel mai bun mod de a experimenta Windows 10 este pe un PC nou. În timp ce este posibil să instalați Windows 10 pe dispozitivul vechi, nu este recomandat.

Ce pot face pentru a mă pregăti?

De la copierea de rezervă a fișierelor la găsirea unui computer care să se potrivească nevoilor dvs., avem instrumentele necesare pentru a vă ajuta să faceți tranziția cu ușurință.
 
1. Faceți copii de siguranță ale fișierelor și fotografiilor dvs. (Salvați fișierele și fotografiile dvs. personale în OneDrive sau pe o unitate hard disk externă. Urmați acest link pentru a afla toate modurile diferite de a vă muta fișierele.)
2. Verificați cele mai noi PC-uri (nu numai că PC-urile moderne moderne sunt rapide (datorită drive-urilor de solid state) și durabile cu bateriile care durează mai mult, prețul mediu pentru un PC excelent este considerabil mai mic decât a fost cu 5-10 ani în urmă.
3. Obțineți sfaturi despre Windows 10 (Credem că vă veți simți ca acasă pe un PC nou cu Windows 10, dar dacă aveți întrebări sau doriți să aflați mai multe, avem multe sfaturi și tutoriale disponibile .)
folder_openCuvinte cheie

Similare

Similare

Comentarii (0)

comment Niciun comentariu încă

Puteți fi primul care scrie un comentariu la postare!Adaugă un comentariu