image
Twitter testează caracteristica modului de siguranță pentru a reduce la abuz

Twitter testează caracteristica modului de siguranță pentru a reduce la abuz

FilipGFX date_range02.09.2021, 22:03 chat_bubble_outline0 remove_red_eye57

Modul de siguranță va semnaliza conturile folosind observații urăști sau cele care bombardează oameni cu comentarii neinvitate și le vor bloca timp de șapte zile.

Funcția va funcționa automat odată activată, eliminând sarcina utilizatorilor de a face față tweet-urilor nedorite.

Acesta va fi testat inițial pe un grup mic de utilizatori.

Funcția poate fi activată în setări, iar sistemul va evalua atât conținutul tweet-ului, cât și relația dintre autorul tweet-ului și răspunsul. Conturile care sunt urmate de utilizator sau cu care interacționează frecvent nu vor fi blocate automat.

Katy Minshall, șefa Politicii Publice Twitter din Marea Britanie, a declarat: „Deși am făcut pași în a oferi oamenilor un control mai mare asupra experienței lor de siguranță pe Twitter, există întotdeauna mai multe de făcut.

"Introducem modul de siguranță; o caracteristică care vă permite să reduceți automat interacțiunile perturbatoare pe Twitter, ceea ce, la rândul său, îmbunătățește starea de sănătate a conversației publice."

 

La fel ca alte platforme de socializare, Twitter se bazează pe o combinație de moderare automată și umană.

Deși nu a spus niciodată în mod oficial câți moderatori umani folosește, un raport din 2020 al școlii de afaceri din New York NYU Stern a sugerat că are aproximativ 1.500 pentru a face față celor 199 de milioane de utilizatori zilnici de Twitter din întreaga lume.

Un studiu recent realizat de Facts Against Hate în numele guvernului finlandez privind discursurile de ură a constatat că Twitter a fost „cel mai rău dintre giganții tehnologiei” atunci când a venit vorba de discursurile de ură.

Răspunsul, potrivit autorului studiului, dr. Mari-Sanna Paukkeri, este de a utiliza sisteme de inteligență artificială care au fost antrenate de oameni.

„Există atât de multe moduri diferite de a spune lucruri rele și este știința rachetei să construiască instrumente care să le identifice”, a spus ea.

Simpla evidențiere a anumitor cuvinte sau fraze, o tehnică pe care se bazează multe rețele sociale, nu a fost suficientă, a adăugat ea.

Pe lângă abordarea abuzurilor pe platformă, Twitter a devenit mai hotărât să combată dezinformarea. În august, a încheiat un parteneriat cu Reuters și Associated Press pentru a dezmembra informații înșelătoare și a opri răspândirea acestora.

A introdus anterior Birdwatch, un sistem de moderare a comunității, care le-a permis voluntarilor să eticheteze tweet-uri pe care le-au considerat inexacte.

folder_openCuvinte cheie

Similare

Similare

Comentarii (0)

comment Niciun comentariu încă

Puteți fi primul care scrie un comentariu la postare!Adaugă un comentariu