Tatăl lui Elon Musk, în vârstă de 76 de ani, spune că a mai avut un copil cu fiica sa vitregă de 35 de ani: „Singurul lucru pentru care suntem pe Pământ este să ne reproducem”

Tatăl lui Elon Musk a născut un al doilea copil cu fiica sa vitregă, care este cu 41 de ani mai mică decât el, a spus el într-un nou interviu. Errol Musk, în vârstă de 76 de ani, a declarat pentru The Sun miercuri că a avut o fiică cu Jana Bezuidenhout, în vârstă de 35 de ani, în 2019. Bătrânii

Tatăl lui Elon Musk, în vârstă de 76 de ani, spune că a mai avut un copil cu fiica sa vitregă de 35 de ani: „Singurul lucru pentru care suntem pe Pământ este să ne reproducem”

Tatăl lui Elon Musk a născut un al doilea copil cu fiica sa vitregă, care este cu 41 de ani mai mică decât el, a spus el într-un nou interviu. 

Errol Musk, în vârstă de 76 de ani, a declarat pentru The Sun miercuri că a avut o fiică cu Jana Bezuidenhout, în vârstă de 35 de ani, în 2019.

Bătrânii Musk și Bezuidenhout au primit anterior un fiu, Elliot Rush, care acum are 5 ani.

Mama lui Bezuidenhout, Heide, și Musk au fost căsătoriți timp de 18 ani și au doi copii. Bezuidenhout avea 4 ani când Musk a devenit tatăl ei vitreg.

Errol și Maye Musk au fost căsătoriți între 1970 și 1979 și au trei copii: Elon, Kimbal și Tosca.

Errol Musk a spus pentru The Sun că copilul „nu a fost planificat”, adăugând că el și Bezuidenhout au trăit împreună aproximativ 18 luni după nașterea primului lor copil. Nu mai trăiesc împreună, dar „au multă afecțiune unul pentru celălalt”, a spus el.

Bătrânul Musk a spus că fiicele sale au fost „șocate” de relația sa cu Bezuidenhout. The New York Post a raportat că a avut un total de șapte copii.

„Pentru ei era sora lor”, a spus el pentru The Sun. „Încă se simt un pic înfiorător din cauza asta, pentru că ea este sora lor. Sora lor vitregă”.

Vorbind cu tabloidul, Musk a făcut ecou părerile fiului său despre creșterea populației.
„Singurul lucru pentru care suntem pe Pământ este să ne reproducem”, a spus el. "Dacă aș putea avea un alt copil, aș face-o. Nu văd niciun motiv să nu o fac."


Astăzi, Errol și Elon Musk sunt înstrăinați.
Insider a raportat la începutul acestei luni că Elon Musk a avut gemeni în liniște în noiembrie cu unul dintre directorii săi de top Neuralink, Shivon Zilis. Asta înseamnă că are nouă copii cunoscuți .
O zi mai târziu, el a postat pe Twitter:  „Fac tot posibilul pentru a ajuta criza subpopulației. Scăderea ratei natalității este cel mai mare pericol cu ​​care se confruntă civilizația de departe”.
Miliardarul din tehnologie și-a exprimat în mod repetat îngrijorarea cu privire la scăderea ratei natalității de-a lungul anilor. Anul trecut, el a postat pe Twitter că „civilizația se va prăbuși” dacă oamenii nu au mai mulți copii.
Experții spun că scăderea natalității nu înseamnă neapărat un dezastru dacă guvernele și liderii corporativi iau măsurile potrivite pentru a se adapta la o lume cu mai puțini oameni.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow