Tatăl lui Elon Musk, în vârstă de 76 de ani, susține că i s-a cerut să doneze spermă pentru a crea mai mulți oameni ca fiul său, se arată în raport.

Tatăl lui Elon Musk a susținut că a fost abordat de o companie sud-americană fără nume pentru a dona spermă pentru a crea mai mulți oameni ca fiul său. Bătrâna de 76 de ani a declarat pentru The Sun : „Am o companie din Columbia care vrea să donez spermă pentru a le fecunda femei de înaltă calitate

Tatăl lui Elon Musk, în vârstă de 76 de ani, susține că i s-a cerut să doneze spermă pentru a crea mai mulți oameni ca fiul său, se arată în raport.

Tatăl lui Elon Musk a susținut că a fost abordat de o companie sud-americană fără nume pentru a dona spermă pentru a crea mai mulți oameni ca fiul său.

Bătrâna de 76 de ani a declarat pentru The Sun : „Am o companie din Columbia care vrea să donez spermă pentru a le fecunda femei de înaltă calitate din Columbia, pentru că ei spun: „De ce să merg la Elon când pot merge la persoana reală care l-a creat pe Elon?”.

Errol Musk a dezvăluit recent că a avut un al doilea copil cu fiica sa vitregă în vârstă de 35 de ani.

Tatăl celui mai bogat om din lume a spus anterior că „singurul lucru pentru care suntem pe Pământ este să ne reproducem” și că ar fi dornic să aibă mai mulți copii.

"Dacă aș putea avea un alt copil, aș avea. Nu văd niciun motiv să nu o fac", a spus bătrânul Musk, adăugând că, dacă s-ar fi gândit la asta, "Elon sau Kimbal nu ar exista".

Sud-africanul a spus pentru The Sun că nu i s-a oferit plată pentru a deveni donator de spermă, „dar mi-au oferit călătorii de primă clasă și cazare la hotel de cinci stele și tot felul de chestii”.

Întrebat de ziar dacă ar putea accepta oferta, el a răspuns: „Păi, de ce nu?”

Potrivit fiului său, Errol Musk are un IQ la nivel de geniu și a fost cea mai tânără persoană care a devenit inginer calificat în Africa de Sud, potrivit unui profil Rolling Stone din 2017 . 

Bătrânul Musk a făcut titluri în 2018, când s-a dezvăluit că a avut un copil cu fosta sa fiică vitregă, Jana Bezuidenhout, în vârstă de 30 de ani, pe care o cunoaște de când avea 4 ani. 

Tatăl CEO-ului Tesla și SpaceX împărtășește opinii similare cu fiul său, în ciuda faptului că perechea este înstrăinată.

Miliardarul din domeniul tehnologiei a spus anterior că face tot posibilul  „pentru a ajuta criza subpopulației. Scăderea ratei natalității este de departe cel mai mare pericol cu ​​care se confruntă civilizația”, după ce Insider a dezvăluit că are gemeni cu unul dintre directorii săi de top .

Elon Musk și-a exprimat în mod repetat îngrijorarea cu privire la scăderea ratei natalității de-a lungul anilor. Anul trecut, el a postat pe Twitter că „civilizația se va prăbuși” dacă nu se nasc mai mulți copii.

Populația lumii crește în cel mai lent ritm din 1950, scăzând sub 1% în 2020, potrivit Națiunilor Unite . Cu toate acestea, ONU se așteaptă ca totalul să atingă 8 miliarde în noiembrie, față de 1 miliard în 1950 și 9,7 miliarde până în 2050.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow