Windows 11 - detalii oficiale pentru cel mai recent sistem de operare Microsoft

După cum ne așteptam, în urmă cu doar câteva ore Microsoft a lansat oficial sistemul de operare Windows 11. Vorbim despre un upgrade normal pentru Windows 10, o versiune mai intuitivă, una cu o interfață schimbată și multe alte îmbunătățiri. În cazul Windows 11, designul și experiența utilizatorului au

Windows 11 - detalii oficiale pentru cel mai recent sistem de operare Microsoft

După cum ne așteptam, în urmă cu doar câteva ore, Microsoft a lansat oficial sistemul de operare Windows 11. Vorbim despre un upgrade normal pentru Windows 10, o versiune mai intuitivă, una cu o interfață schimbată și multe alte îmbunătățiri.

În cazul Windows 11, designul și experiența utilizatorului au fost simplificate, pentru a facilita creativitatea și a rezolva sarcinile în timp util. Astfel, noul Windows are un aspect modern, fresh, ordonat și atractiv. De la noul buton Start și bara de activități până la fiecare sunet, font și pictogramă, totul a fost conceput pentru a vă oferi un sentiment de control.

Cu Windows 11, Microsoft introduce Snap Layouts, Snap Groups și Desktop-uri, instrumente care ușurează munca și măresc capacitatea de a efectua mai multe sarcini simultan, acordând prioritate lucrurilor importante. Acestea sunt funcții noi concepute pentru a ajuta utilizatorii să-și organizeze ferestrele de lucru și să-și optimizeze ecranul. În plus, prin funcția Desktops, aceștia pot crea desktop-uri separate pentru fiecare tip de activitate, pe care apoi le pot personaliza după bunul plac - desktop-uri pentru serviciu, jocuri sau școală.

În noul sistem de operare găsim și funcția Chat de la Microsoft Teams. Acesta va fi integrat în Taskbar, iar utilizatorii se vor putea conecta instantaneu prin text, voce, chat sau video cu oricare dintre contactele lor, de oriunde, indiferent de platformă sau dispozitiv, pe Windows, Android sau iOS. Mai mult, dacă persoana pe care încercați să o contactați nu a descărcat aplicația Teams, conexiunea se poate face prin SMS bidirecțional.

Windows 11 vine și cu îmbunătățiri pentru jucători. Sistemul de operare integrează cele mai noi tehnologii în acest domeniu, unele care facilitează utilizarea întregului potențial al sistemului hardware, precum: DirectX 12 Ultimate (oferă o grafică impresionantă, captivantă, rate de cadre ridicate), DirectStorage (pentru timpi mai rapidi de încărcare și experiențe de utilizator care pun un accent mult mai mare pe detalii în timpul jocului), Auto HDR (aduce o gamă mai largă și mai vie de culori, ceea ce facilitează o experiență vizuală cu adevărat captivantă) etc.

Windows 11 vă aduce știrile și informațiile care vă interesează, prin Widgets - un nou feed personalizat, alimentat de inteligență artificială și cea mai bună versiune a browserului Microsoft Edge. În plus, pentru creatori și editori, caracteristica Widgeturi deschide noi ecrane în Windows pentru a oferi conținut personalizat.

Avem și un nou Microsoft Store, iar utilizatorii vor putea aduce pentru prima dată aplicații Android pe Windows. Astfel, începând cu acest an, utilizatorii vor putea descoperi aplicații Android în Microsoft Store și le vor descărca prin Amazon Appstore (de exemplu, vor putea să înregistreze și să posteze un videoclip pe TikTok).

Windows 11 aduce și un plus în ceea ce privește securitatea, cu tehnologii integrate care vor adăuga niveluri suplimentare de protecție de la cip la cloud, pentru a crește productivitatea și a facilita noi experiențe pentru utilizatori. Windows 11 oferă un sistem de operare bazat pe Zero Trust pentru a proteja datele și accesul securizat pe toate dispozitivele, Microsoft lucrând îndeaproape cu partenerii săi OEM și producătorii de cipuri pentru a crea standarde de securitate care să răspundă provocărilor evoluției constante a peisajului amenințărilor cibernetice. precum și noul mod hibrid de lucru.

Windows 11 va fi disponibil pe calculatoare noi și computere eligibile pentru Windows 10, printr-un upgrade gratuit, în viitorul apropiat, iar pentru a verifica eligibilitatea computerelor actuale cu Windows 10, pentru upgrade gratuit la Windows 11, utilizatorii pot accesa Windows .com și descărcați aplicația PC Health Check . În plus, Microsoft lucrează cu partenerii săi de vânzare cu amănuntul pentru a se asigura că toate computerele Windows 10 care pot fi achiziționate astăzi sunt gata pentru upgrade la Windows 11. Upgrade-ul gratuit va fi lansat pe computerele eligibile Windows 10 în viitor. continuă în 2022.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow