Windows 12 ar putea fi lansat oficial în 2024

Vara trecută, Microsoft a lansat oficial Windows 11, un upgrade absolut normal pentru un Windows 10 destul de popular printre utilizatori și nu numai.

Windows 12 ar putea fi lansat oficial în 2024

Vara trecută, Microsoft a lansat oficial Windows 11, un upgrade absolut normal pentru un Windows 10 destul de popular printre utilizatori și nu numai.

În Windows 11, designul și experiența utilizatorului au fost simplificate, noua versiune arătând modernă, proaspătă, ordonată și atractivă. De la noul buton Start și bara de activități până la fiecare sunet, font și pictogramă, totul a fost conceput pentru a vă oferi un sentiment de control. În această versiune de Windows s-au introdus Snap Layouts, Snap Groups și Desktop-uri, instrumente care ușurează munca și măresc capacitatea de a efectua mai multe sarcini simultan, prioritizează lucrurile importante.

Windows 11 vine și cu îmbunătățiri pentru jucători. Sistemul de operare integrează cele mai noi tehnologii în acest domeniu, unele care facilitează utilizarea întregului potențial al sistemului hardware, precum: DirectX 12 Ultimate (oferă o grafică impresionantă, captivantă, rate de cadre ridicate), DirectStorage (pentru timpi mai rapidi de încărcare și experiențe de utilizator care pun un accent mult mai mare pe detalii în timpul jocului), Auto HDR (aduce o gamă mai largă și mai vie de culori, ceea ce facilitează o experiență vizuală cu adevărat captivantă) etc.

În cele din urmă, un rezumat al tuturor știrilor importante integrate în Windows 11 poate fi găsit în acest articol.

Cele mai recente surse susțin că Microsoft dorește să lanseze noi versiuni de Windows la fiecare trei ani, așa că zvonurile actuale confirmă că Windows 12 va fi lansat oficial în 2024. În toată această perioadă Windows 10 și 11 vor primi actualizări importate, noi funcții și actualizări de securitate. Este important de reținut că Windows 10 va primi asistență de la Microsoft până pe 14 octombrie 2025.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow